Om CLOUDIFY

Vi är experter på utveckling och programmering. Vi hjälper våra kunder att stärka sin affärsnytta genom design, utveckling och underhåll av sökmotoroptimerade hemsidor, appar och systemlösningar. Cloudify är en långsiktig partner som förverkligar era digitala projekt.

Cloudify består av ett team med svenska projektledare som har lång erfarenhet inom IT och digitalisering. Tillsammans med vårt team av utvecklare i Indien hittar vi prisvärda lösningar och hjälper er från start till mål.

Idén till Cloudify kom när vi själva letade kompetens inom it-utveckling i Sverige. Det råder stor brist på kompetens, bara i Sverige saknas det nu 30.000 experter och år 2022 kommer det saknas 70.000 stycken.

e-handelsutveckling

I vår jakt på nya talanger och utvecklare vände vi blicken internationellt och började köpa in specifik kod och systemutveckling från andra länder i Europa som Ukraina, Estland och Polen.
Vi upptäckte snabbt att det inte var någon skillnad på slutprodukten, ofta var den till och med bättre!

Tack vare högre konkurrens om arbetsplatser och en tradition av it & matematik är kompetensen och nivån på utvecklare utomland ofta högre än i Sverige, kombinerat med ett större utbud ger det Sverige möjlighet att anlita utvecklare från andra länder med utmärkt resultat.

Efter många slutförda uppdrag av utvecklare i Indien kom idén att underlätta för andra företag i Sverige att köpa in precis rätt kompetens till ett rättvist pris för att underlätta digitaliseringen och hjälpa Svenska företag med deras it-projekt.

Vårat team

peter

Peter Bergdahl

simon

Simon Ekberg

Vickrant

Vickrant Singh

Aman

Aman Sharma

ritika

Ritika Vashist

Sudhanshu

Sudhanshu Sharma

Bhupinder

Bhupinder Singh

Rohit

Rohit Kumar

shamsheer

Shamsheer Singh

Scroll to Top